Eyeshield 21

Főhősünk, Kobayakawa Sena nemrég került be gólyaként a Deimon középiskolába, ahol az unokatestvérével, Anezaki Mamorival járhat egy iskolába. Sena mindig is gyenge volt, ezért általános iskolában folyton bántották és kihasználták, és Mamorinak kellett megvédenie. Új életet kezdve egy új iskolában Mamori javasolja neki, hogy ezúttal próbáljon meg igazi barátokat szerezni, például úgy, hogy lépjen be egy klubba. Nem igazán tud választani, egészen addig mig nem találkozik Kurita Ryoukannal, aki az amerikai foci csapat tagja. Bár ez a csapat csak két tagból áll, mégis Kuritának és a másik tagnak, Hiruma Youichinak is az az álma, hogy eljusson a Christmas Bowlra, melyben Japán kantou és kansai térségének két legjobb középiskolás csapata megmérkőzhet egymással. Sena nem tartja magát jó sportolónak, de látva Kurita-san lelkesedését beszáll a csapatba, mint titkár és menedzser. Sena örül, hogy végre szerzett egy barátot és elfoglaltságot is, csakhogy a dolog nem ilyen egyszerű.^^ Ugyanis amikor három fiú (A Ha-Ha testvérek) elől fut, akik épp a régi időkhöz hasonlóan bántani akarják Senát, Hiruma-san megpillantja őt, amint elképesztő sebességgel rohan, és könnyedén átvág a tömegen, egy profi futóhoz hasonlatos mozdulatokkal. Hiruma ekkor eldönti: Sena lesz az ütőkártyájuk, a csapatuk ásza, a fénysebességű lábakkal futó Eyeshield 21. Hogy miért pont Eyeshield? Hiruma el akarja rejteni a személyazonosságát, hogy más sportklubok ne akarják megkaparintani maguknak, ezért egy zöld szempajzsos sisakot ad Senának, egy #21-es számú mezzel; még maga Mamori sem tudja, hogy Sena nem más, mint Eyeshield 21. A csapatnak végre van egy fontos tagja, bár nem mintha ennek Sena örülne, de Hiruma túl félelmetes, hogy ellen tudjon állni. ^^ Ezzel megkezdődik a küzdelem a Christmas Bowlér, először csak beugró játékosokkal, de később kialakul a teljes Deimon Devil Bats csapat, ahol mindenki egy külön egyéniség. Legerősebb ellenfelük az Oujou White Knights, és a Linebacker-ük, Shin Seijuurou lesz Sena legnagyobb ellenfele.

MEGTEKINTÉS: 22,528
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2005-04-06
STÚDIÓ: Gallop
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 145/145
FORDÍTÓ: AsakuraTeam
FELTÖLTVE: 2023-04-18 19:15:18
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.