Hungry Heart: Wild Striker

A japán futballsztár, Seisuke Kanou öccseként Kyousuke-tól mindig is azt várták, hogy ugyanolyan ütemben fejlődjön focistaként, mint a testvére – ezt az elvárást túl nehéznek bizonyult teljesíteni. Lemaradva most bátyja sikerének árnyékában él. A Jouyou Akanegaoka High School első évfolyamába lépő Kyousuke megesküszik, hogy soha többé nem fog focizni. Miki Tsujiwaki, a lányok labdarúgócsapatának kapitánya és Mori Kazuto, a fiúcsapat menedzsere azonban felismerik Kyousuke potenciálját, és saját okuk miatt szeretnék látni, hogy visszatér a játékba. A lehetőséggel, hogy újra futballozhasson, Kyousuke-nak vagy szilárdan kell maradnia abban a döntésében, hogy felhagy az egykor szeretett sportággal, vagy meg kell engednie magának, hogy újra fellobbantsa ezt a lángot, hogy a világ legjobb csatára legyen.

MEGTEKINTÉS: 6,966
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2002-09-11
STÚDIÓ: Nippon Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 52/52
FORDÍTÓ: mferi01
FELTÖLTVE: 2023-04-20 18:53:54
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.