Kamisama Kazoku

Samatarou normális családi életet élhetne, ha nem lenne az apja isten, anyja istennő, nővére és húga pedig istennő-tanoncok. A Földön élnek, hogy megtanulja az emberek viselkedését, hogy majd rendes, gondoskodó isten lehessen belőle. A családhoz tartozik még Tenko, Samatarou őrangyala. Gondolhatnánk, hogy milyen jó lehet neki, hisz édesapja minden téren elkényezteti Samatarou-t, de tévedés. Ő nyűgnek érzi az egészet, ezért közönyös és gyakran hideg. Ám egyik nap az iskolába egy új tanuló érkezik, egy gyönyörű lány ... Ekkor elhatározza, hogy saját erejéből fogja meghódítani ... bár sokkal könnyebb dolga lenne, ha a családja nem akarna folyton segíteni neki... Nagyon kellemes, poénos anime ez. Nincsenek benne olyan egetrengető viccek, de nagyon jókat lehet még így is nevetni rajta. A grafikája sajnos nem annyira szép. Részletesség nem igazán található benne, gondolok én itt a különböző ráncokra, vagy az arcok kidolgozására. Az egész olyan, mintha csak úgy kiszínezték volna az arcokat, majd elfelejtették volna részletezni. De ettől eltekintve nem rossz, viszont egyes embereknek biztosan szokni kell.

MEGTEKINTÉS: 1,474
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2006-05-18
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2023-04-21 18:48:57
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.