D.C.S.S: Da Capo Second Season

D.C.S.S. ~Da Capo Second Season~

Hatsuma Jima szigete egykor még a cseresznyefáiról volt híres, melyek mindig virágoztak, nem számított, hogy milyen évszak volt. Azonban két éve a sziget cseresznyefái elvesztették e képességet, s közönséges fákká váltak, és csak tavasszal virágoznak. Junichi Asakura már végzős a Kazami Akadémián sok új, valamint régi barátjával együtt. Egy viharos nyári napon egy titokzatos fiatal lány, Aisia érkezik Junichi házához. Sakura nagyanyját keresi, hogy megtanulhasson varázsolni, hogy mindenkit boldoggá tehessen. Azonban amikor kideríti, hogy Yoshino nagyanyó már rég meghalt, örömteljesen azt hiszi (hála a fiú rossz ítélőképességének), hogy Junichi képes lesz őt tanítani varázslásra. Habár végre már megérti, hogy az egyetlen varázslat, amit a fiú tud, az a japán termékek megidézése. Aisia folytatja a mágia utáni kutatást a Hatsune Jima-n. A kutatása körüli káoszban pedig a Kazami Akadémia új egészségügyi dolgozókat bérel fel. Szerintem igazán jó sorozat. ^^ A történet is jó lett, a grafika is, és a zene is. A Da Capo 2. szériáját is mindenkinek csak ajánlani tudom.

MEGTEKINTÉS: 959
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2005-07-02
STÚDIÓ: feel.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: HSTS-Fansub
FELTÖLTVE: 2023-04-21 22:56:58
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.