Kakushigoto Movie

Összeállítás a tévésorozatból, amely új jeleneteket tartalmaz, amelyeket a televíziós anime nem adaptált, és különböző nézőpontokat. Kakushi Gotou egy némileg népszerű mangaművész, akinek művei a nem odaillő tartalmakról ismertek. Eme trágárság miatt, amikor lánya, Hime megszületett, megfogadta, hogy titokban tartja előtte a szakmáját, mivel úgy véli, hogy a lány kiábrándulna, ha megtudná. Ez a paranoiából fakadó hit Kakushit hektikus helyzetekbe sodorja. Annak ellenére, hogy egyedülálló apa, mindent megtesz, és gyakran szélsőséges eszközökhöz folyamodik csak azért, hogy megvédje a titkát, például minden nap fizetésesnek álcázza magát, vagy vészhelyzeti gyakorlatokat tart arra az esetre, ha Hime valahogyan utat találna a munkahelyére. A Kakushigoto egy egymás mellett élő apa és lánya történetét meséli el, akik fenntartják békés életüket, miközben az apa megpróbálja megőrizni a status quo-t. Van azonban egy mondás: "nincsenek olyan titkok, amelyeket az idő ne tudna feltárni". Idővel Hime-nak meg kell ismernie a valóságot azok mögött a dolgok mögött, amelyeket felnőttként természetesnek vett.

MEGTEKINTÉS: 213
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2021-07-09
STÚDIÓ: Ajia-do
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: AlmaYoloSubs
FELTÖLTVE: 2023-04-22 19:32:05
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.