Dragon Ball Super: 2.Film: Super Hero

Dragon Ball Super: Super Hero

Évtizedek teltek el azóta, hogy a kis Son Goku legyőzte a Vörös Szalag Hadsereget. Azonban a vér nem válik vízzé: Red parancsnok és Dr. Gero leszármazottainak útjai keresztezik egymást, és az ördögi szervezet az árnyak között feltámadni készül. Miközben Goku és Vegeta minden idejüket azzal töltik, hogy még erősebbé képezzék magukat, a Föld sors Gohan és Piccolo kezébe kerül, mikor két új android, Gamma 1 és Gamma 2 felbukkannak a színen azt állítva, hogy ők szuperhősök, és el kell pusztítaniuk az idegen fajokkal szövetkező, ezáltalá az emberek életét fenyegető Kapszula Vállalatot.

MEGTEKINTÉS: 6,621
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2022-06-11
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Naruto-kun
FELTÖLTVE: 2023-04-23 00:37:29
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.