Nanatsu no Taizai: Ensa no Edinburgh

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh

A Nanatsu no Taizai története folytatódik! A manga cselekménye lezárult, azonban az animált feldolgozásban koránt sem értek véget Meliodasék kalandjai. Ebben a kétrészes mozifilmben Liones ifjú hercege, Tristan, útra kél, hogy megmentse az átok sújtotta édesanyját. Útja során óriásokkal és tündérekkel hozza össze a sors, akikkel összefogva haladnak Edinburgh felé, ahonnan a gonoszság forrását érzi szivárogni. A kétrészes mozifilm a korábbi hagyományokkal szakítva 3D animáció alkalmazásával készült, mely vérfrissítésként hat, azt viszont mindenki döntse el maga, hogy bejön-e neki.

MEGTEKINTÉS: 2,275
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-12-20
STÚDIÓ: Marvy Jack
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Naruto-kun
FELTÖLTVE: 2023-04-23 01:14:53
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.