Hello World

2027-et írunk, és Kiotó városa óriási technológiai fejlődésen ment keresztül. A városban két osztálytársuk él: Naomi Katagaki, egy szociálisan esetlen és introvertált fiú; és Ruri Ichigyou, egy rideg személyiségű lány, aki gyakran nyers az emberekkel. Annak ellenére, hogy osztozik Ruri olvasás iránti szeretetében, Naomi barátságtalan természete miatt fél közeledni hozzá. Egy nap, egy séta közben Naomi szemtanúja lesz, amint egy bíbor sarki fény egy rövid pillanatra átfut az égen, mielőtt eltűnik. Nem sokkal később találkozik egy háromlábú varjúval és egy titokzatos csuklyás férfival, aki felfedi magát, hogy ő Naomi a 10 évvel későbbi jövőből, és elmagyarázza, hogy azért jött, hogy megváltoztasson egy közelgő tragikus eseményt, ami Ruriival történik nem sokkal azután, hogy elkezdenek randevúzni. A férfi szavait kezdetben félreérthetően veszi, de a jelenbeli Naomi követi jövőbeli énje utasításait, és elkezd közelebb kerülni Rurihez, elhatározva, hogy megmenti őt. Vajon képes lesz megváltoztatni a jövőt?

MEGTEKINTÉS: 5,550
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2019-09-20
STÚDIÓ: Graphinica
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Anime Center
FELTÖLTVE: 2023-04-23 11:11:36
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.