Arad Senki: Slap Up Party

Aradi időszámítás szerint 994-et írunk. 13 év telt el "Kazan átkozott fénye" óta, a világon démonok jelennek meg a sötétségben, és néhány embernek számkivetettként kell élnie eme átok miatt. Főhősünk is közéjük tartozik, Baron, aki egy Démon Lovag (így nevezték el az emberek azokat, akiknek kezét démon szállta meg). A birtokában van Akard kardja, melyben Roxy szelleme van, és együtt utaznak, hogy megleljék átkozott karjára a gyógyírt. Nehéz dolga van, mivel a legtöbb ember fél tőle és kerülik, de ez nem zavarja. Történetünk elején máris megismerkedik Capensissel, aki egy kissé beképzelt, de nagyon jól bánik a pisztolyokkal. Pár veszélyes helyzet után eldönti, hogy csatlakozik Baronhoz, és együtt indulnak tovább utazásukra. Persze ezzel nincs vége a szereplők listájának, eddig van egy kardforgatónk, és egy lövészünk. Aki némiképp ismeri az RPG-ket, az tudja, hogy ebből még nem jött össze a csapat, mellyel elindulhatnak ellenségeik ellen, ezért későbbiekben újabb partitagokra tesznek szert, mint például Ryunmei, egy harcművész, vagy Ixia, egy mágus. Így már készen áll a csapat, hogy elinduljon céljuk felé.

MEGTEKINTÉS: 1,219
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-04-04
STÚDIÓ: Gonzo
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: SaiyanRivals
FELTÖLTVE: 2023-04-23 14:05:48
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.