Asobi ni Iku yo!

Cat Planet Cuties

Kio csak egy újabb unalmas, kedves srác unalmas, kedves élettel, amíg nem találkozik egy gyönyörű, gömbölyded macskalánnyal, miközben részt vesz az egyik őse megemlékezésén. A következő pillanatban már az ágyban fekszik, mellette a félmeztelen szépséggel! A lány neve Eris, és azért jött a Földre, hogy a Catian bolygó képviselőjeként többet tudjon meg a Föld lakóiról. És úgy döntött, hogy Kio otthonában rendezkedik be földi tartózkodása idejére! Kio tudta nélkül, jó néhány szervezet megpróbálja elfogni Erist, és minden eszközzel titokban akarják tartani a létezését. Ami még rosszabb, amikor a Kio körül lévő emberekről kiderül, hogy titokban ezeknek a szervezeteknek a tagjai! Kionak keményen kell dolgoznia, hogy Eris biztonságban legyen ezektől a kétes csoportoktól. A dolgok hamarosan titokzatossá, izgalmassá és legfőképpen szexivé válnak az Asobi ni Iku yo-ban!

MEGTEKINTÉS: 5,680
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-07-11
STÚDIÓ: AIC PLUS+
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2023-04-23 14:38:01
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.