Majin Tantei Nougami Neuro

Neuro: Supernatural Detective

Yako Katsuragi egy elismert középiskolai nyomozó, aki fiatal kora ellenére számos ügyet megoldott. Valójában úgy tűnik, nincs olyan eset, amelyet ne tudna megoldani, vagy nincs olyan bűnös, aki elkerülné az igazságszolgáltatást. De nyomozóirodája falain belül bûnmegoldó képességeinek titka rejlik: az eseteket valójában asszisztense, Neuro Nougami oldja meg. Neurót azonban nem lenne helyes hétköznapi embernek nevezni. Valójában egy démon, aki a végső rejtélyt keresve jött az emberi világba, miután a démonvilág minden rejtélyét megfejtette. Yako-val a meghatalmazottjával lakmároz az emberek által felszabaduló negatív energiából, amikor bűncselekményeket követnek el. Így megígéri, hogy segít Yakónak megfejteni apja halálának rejtélyét. De ehhez el kell kerülnie, hogy túl sok figyelmet vonjon magára, ezért Yako játssza a nyomozó szerepét. Majin Tantei Nougami Neuro követi ezt a valószínűtlen párost, ahogy esetről esetre megoldják Neuro mohó étvágyát és Yako kétségbeesett keresését apja halálának igazsága után.

MEGTEKINTÉS: 999
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-10-03
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: NamiDa-Fansub
FELTÖLTVE: 2023-04-23 14:44:11
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.