Needless

Az év 2130. A harmadik világháború után a nagyon szennyezett területeken az úgynevezett "Blackspots" alakult ki szerte Japánban. Ekkor kifejlődött az emberek egy olyan "elmutálódott" faja, akik különböző speciális képességekkel bírnak, őket hívják "needless"-nek (fölöslegesnek). Már az első rész legelején egy csatába toppanunk, amiben emberek harcolnak "needless"-ek ellen. Sokan meghalnak, mivel semmi esélyük a különleges képességekkel megáldott ellenfeleik ellen. Hatalmas mészárlás a vége. Eközben főszereplőnk, Cruz Schild és nővére, Aruka az életéért fut egy kivégző robot (Testament) elől, ami el akarja őket pusztítani. Az aktuálisan hatalmon lévő rendszer üldözi a "needless"-eket, és ki akarja őket irtani. Aruka biztonságba vezeti öccsét, majd szembeszáll a robottal. (Már ekkor lehet tudni, hogy Aruka is egy "needless".) Mikor összecsapnak, egy robbanás következtében életét veszti. Cruznak sikerül megmenekülni, azonban hamar rátalál egy másik robot. Épp akkor érkezik a segítség egy különös, pap kinézetű férfi személyében. Látványos harcot láthatunk, amiben a hős megmentő súlyosan megsérül, de Cruz hazacipeli egy templomba a sérült papot, ahol találkozik egy professzorral, Gidoval és a hozzájuk csapódott őrült nőszeméllyel, Eve-vel, aki szó szerint belegázol a srácba. De persze ő is kap egyet az arcába, köszönésképpen. Cruz elmeséli, hogy mi is történt vele. A "hatalom" nem hagyja elszökni Cruzt, így egy "needless"-t küld rá, hogy végezze ki. Egy csellel azonban sikerült átverni, és ettől besétált a csapdájukba. Végül a pap győzi le, és ekkor kiderül persze, hogy a pap, azaz Blade és Eve is "needless", különböző szuper képességgel. Adam Arclight és a többi főbb ellenfél is Cruzra vadásznak, és újdonsült barátaira, hogy egyszer s mindenkorra kiiktassák őket...

MEGTEKINTÉS: 5,515
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-07-03
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: Member
FELTÖLTVE: 2021-08-22 22:38:57
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.