Shuumatsu no Walküre II

Record of Ragnarok II

Az események megdöbbentő fordulatával az emberiség megnyerte az első csatát a Ragnarök-tornán - egy 13 küzdelemből álló sorozatban, amely az emberiség sorsáról dönt. Zeusz, az istenek feje a következő fordulóra a félistent, Héraklészt küldi, hogy megbosszulja a megalázott görög panteont. Az istenek és az emberek által egyaránt kedvelt hőssel szemben Brunhilde, a valkűr úgy dönt, hogy Héraklész teljes erkölcsi ellentétét, a hírhedt sorozatgyilkost, Hasfelmetsző Jacket fogja bevetni - így az emberek nem tudják, hogy kit támogassanak. Eközben a különböző isteni panteonok között feszültségek kezdenek kialakulni, és az árulóról szóló pletykák veszélyeztetik az emberiséget megsemmisíteni akarók egységét. Ahogy a barát és ellenség közötti határvonal elmosódik, Brunhilde mindent megtesz, hogy mesterkedései sikerrel járjanak.

MEGTEKINTÉS: 34,502
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-01-26
STÚDIÓ: Yumeta Company
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: Netflix
FELTÖLTVE: 2023-04-23 19:16:18
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.