Nodame Cantabile: Finale

Shinichi Chiaki a megújult Roux-Marlet Zenekar vezető karmestereként gyorsan hírnevet szerez magának, Megumi "Nodame" Noda pedig a párizsi Conservatoire de Paris zongoristájaként ugrásszerűen fejlődik. A feszültség azonban egyre nő kettejük között, mivel Nodame úgy érzi, hogy Chiaki növekvő sikere és a legendás zongorista csodagyerekkel, Rui Son-nal való szoros barátsága miatt lemarad. Tanára, Charles Auclair professzor tanácsait figyelmen kívül hagyva Nodame részt vesz egy újabb zongoraversenyen, hogy megpróbálja beindítani saját előadói karrierjét. Eközben Chiaki és Nodame környezetében mindenki a saját válaszút elé kerül. Rui kételkedni kezd önmagában, miután hallotta Nodame játékát, és megtagadta Auclair tanítását; Franz von Stresemann mester szembesül halandósága valóságával; Yunlong Li és Tatiana Vishneva zongoristák lázasan készülnek egy versenyre, miközben utóbbi az oboaművész és diáktársa, Yasunori Kuroki iránt növekvő érzéseivel is küzd. Miközben Chiaki, Nodame és barátaik folytatják saját útjukat, nemcsak arra kell törekedniük, hogy hűek maradjanak önmagukhoz, hanem arra is emlékezniük kell, hol kezdődött minden.

MEGTEKINTÉS: 1,685
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-01-15
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 11/11
FORDÍTÓ: Felhők felett Team
FELTÖLTVE: 2023-04-24 17:51:57
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.