Gintama. (5. évad)

Gintama Season 5

Miután csatlakozott a bakufu elleni ellenálláshoz, Gintoki és a banda Katsurával és a Joui lázadókkal együtt bujkál. A Yorozuyát hamarosan Nobume Imai és a Kiheitai két tagja keresi fel, akik elmagyarázzák, hogy a Harusame kalózok a 7. hadosztály kapitánya, Kamui és korábbi szövetségesük, Takasugi ellen fordultak. A Kiheitai megbízzák Gintokit egy feladattal: találja meg Takasugit, aki eltűnt, mióta a hajóját megtámadták egy Harusame rajtaütés során. Nobume megdöbbentő felfedezést tesz a Tendoushuu-val kapcsolatban is, amely egy titkos szervezet, amely számos frakció szálait mozgatja, és vezetőjük, Utsuro, az árnyékos alak, aki kísértetiesen hasonlít Gintoki egykori tanárára. Sakamoto űrhajójára felszállva Yorozuya és Katsura elindulnak Rakuyou, Kagura szülőbolygója felé, ahol a különböző frakciók összegyűltek, és feszültségek vannak kialakulóban. A régóta dédelgetett harag, a politikai belharcok és a Tendoushuu baljós, átfogó terve végül egy hatalmas, döntő csatában csúcsosodik ki Rakuyou-n.

MEGTEKINTÉS: 1,439
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-01-09
STÚDIÓ: Bandai Namco Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Mimimi1,Yorozuya Hun Sub
FELTÖLTVE: 2023-04-24 18:50:41
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.