Prison School

A Tokió külvárosában található Hachimitsu Private Academy egy tekintélyes, lányokból álló bentlakásos iskola, amely kiváló minőségű oktatásáról és fegyelmezett diákjairól híres. Ez azonban az iskola legikonikusabb házirendjének felülvizsgálata miatt megváltozik, hiszen most már a fiúk is beiratkozhatnak. Az első félév elején az új rendelet értelmében egy mindössze öt fiút fogadtak el, ami gyakorlatilag kétszáz lány és egy fiú arányára osztja fel a hallgatói létszámot. Kiyoshit, Gakuto-t, Shingo-t, Andre-t és Jo-t gyorsan eldobják anélkül, hogy bármiféle első benyomást kelthetnének. A lelkes fiúk nem tudtak kommunikálni diáktársaikkal, ezért sokkal veszélyesebb feladat elé néznek: bekukucskálnak a lányfürdőbe! Csak miután tervüket alaposan megtizedelte a hírhedt Underground Student. Tanácsot adnak, hogy a tarka legénység hirtelen elvonja tőlük a szabadságát, mivel az iskola börtönébe vetik őket, büntetésül egy egész hónapos büntetést. Így kezdődik a mese a fiúk kemény életéről a börtöniskolában, egy igazságos küzdelem, amely végül próbára teszi a barátság és az elvetemült testvéri kötelékeket.

MEGTEKINTÉS: 54,928
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-07-11
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Anime Sekai Team
FELTÖLTVE: 2023-04-26 16:58:07
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.