Niehime to Kemono no Ou

Sacrificial Princess and the King of Beasts

Száz évvel ezelőtt nagy háború volt az emberiség és a vadállatok között. Miután a háború véget ért, egy éves hagyományt javasoltak, mely szerint az emberektől egy nőstény áldozatot kellett elvenni, hogy a Szörnyek Királya megegye. Ez a hagyomány folytatódik, amikor a 99. áldozatot, a 15 éves Sariphi-t elviszik a falujából Ozmargo királyságába, egy miazmával teli birodalomba, ahol fenevadak élnek, és ahová az embereknek tilos belépni. Sariphi azonban nem olyan, mint az előző áldozatok. Optimizmusa és félelemnélkülisége a vadállatokkal és a sorsával szemben meglepi az egyébként félelmetes királyt. Az áldozati hercegnő és a története által felkeltett érdeklődés kíváncsivá teszi, ezért a potenciális felháborodás ellenére megengedi neki, hogy a kinyilatkoztatás éjszakájáig szabadon kószáljon a királyságban. Sariphi és a király nem is sejtik, hogy az együtt töltött rövid idő lassan valami elképzelhetetlenül másnak a színterét állította fel Ozmargo jövője szempontjából.

MEGTEKINTÉS: 155,276
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-04-20
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: nettA’s FanSub
FELTÖLTVE: 2023-04-26 17:27:52
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-02-02 18:20:09

Jó sorozat volt.

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.