Inari, Konkon, Koi Iroha.

Inari Kon Kon

Ugrunk az időben. Fényes reggelre virradt és Inarinak már rosszul indul a napja, ugyanis elaludt, így rohannia kell az iskolába, valamint mogorva bátyja, Touka sem tűnik túl együttérzőnek. Azért, hogy lerövidítse az utat, átvág a szentélyen, ám ekkor nyöszörgésre lesz figyelmes. A tóhoz érve látja, hogy félig a vízbe lógva egy kiskutya próbál visszamászni a partra. Inari természetesen azonnal a segítségére siet, de persze a vége az lesz, hogy Ő esik bele a vízbe, de legalább a kutyus megmenekül. A lány ázottan és késve ér be az iskolába, ahol találkozunk legjobb barátaival, Keikóval és Chikával. Keiko és Inari már gyerekkoruk óta barátok. A lány elég szókimondó, sőt olykor kicsit durva is Inarival, de bármit megtenne érte. Chika pedig egy szemüveges copfos lányka, aki oda van mindenért, ami moe, főleg Inariért. És persze megjelenik főhősünk nagy szerelme, Tanbabashi, aki bár úgy tűnik, egy másik lány, Sumizome iránt érdeklődik, azért lelkesen próbálja megtanítani Inarit kosarazni, illetve egészen pontosan megtanítani őt a labdapattogtatásra. Ám ez is tragédiába fullad. Korán kiderül, hogy Inari és a labda nem túl jó barátok, majd a lány egy-két botladozás után elesik, és magával rántja Tanbabashi nadrágját is. Kínos. Inari másnap egyre csak bocsánatot akar kérni Tanbabashitól, ám a fiú, amint meglátja őt, 180 fokos fordulatot vesz és elslisszol. A dolog pedig akkor fordul igazán rosszra, amikor Inarinak azzal kell szembesülnie, hogy Tanbabashi minden bizonnyal szerelmet vallott Sumizoménak.

MEGTEKINTÉS: 5,734
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-01-16
STÚDIÓ: Production IMS
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: AsakuraTeam
FELTÖLTVE: 2023-04-26 21:04:07
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.