Little Busters! Refrain

Little Busters! ~Refrain~

"A főszereplő Naoe Riki, egy átlagos középiskolás diák, aki kiskorában elvesztette a szüleit, ami miatt depressziós lett, és azóta időnként narkolepsziás rohamai vannak. Kyousuke egy vezető személyiség, és a húga, Rin, Masato és Kengo az egymással rivalizáló barátok. Ők négyen mentették ki Rikit a depresszióból és fogadták be maguk közé, így együtt gyerekkoruk óta tagjai a barátokból álló csapatnak, a Little Busters-nek. Mostanra már középiskolába járnak, amikor Kyousuke elhatározza, hogy a Little Busters baseballt fog játszani, csak nincs elég tag egy teljes csapathoz. Így új tagokra lenne szükség és lehetőleg lányokra..."

MEGTEKINTÉS: 2,254
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-10-05
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: SaiyanRivals, AnimeSekai
FELTÖLTVE: 2023-04-26 21:11:08
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.