Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai! 2.Évad

We Never Learn!: BOKUBEN Season 2

Nariyuki Yuiga odaadó felügyelete alatt osztálytársai, Rizu Ogata, Fumino Furuhashi és Uruka Takemoto végre átlagos teszteredményeket érnek el legrosszabb tantárgyaikból. De az idő ketyeg, és még hosszú út áll előttük, mire az Ichinose Akadémia három zsenije készen áll a közelgő egyetemi vizsgákra. Eközben a lányok még mindig küzdenek azzal, hogy egyensúlyt teremtsenek álmaik megvalósítása és a gyanútlan tanáruk iránti növekvő vonzalmuk között. Csatlakozik hozzájuk Mafuyu Kirisu, a tanárnő, akinek határozott nézetei vannak az oktatásról és a tehetségről, mivel múltja miatt feltörekvő műkorcsolyázó volt, és Asumi Kominami, az iskolájuk végzőse, aki egy nemzeti orvosi egyetemre szeretne járni. Ezzel a két új taggal a hatfős csoport élénkebb, mint valaha. Az új barátaival való vidám bohóckodásba teljesen belefeledkezve Yuiga rájön, hogy a középiskola utolsó éve most már sokkal többről szól, mint az órákra járásról és a tanulásról.

MEGTEKINTÉS: 11,569
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2019-10-06
STÚDIÓ: Silver
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Beater Fansub
FELTÖLTVE: 2023-04-27 15:04:41
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.