Belle: A sárkány és a szeplős hercegnő

Belle (Belle - Ryuu to Sobakasu no Hime, Ryuu to Sobakasu no Hime)

Az U egy népszerű közösségi médiaplatform, ahol az emberek virtuális személyiséget hozhatnak létre, és új életet kezdhetnek. Ötmilliárd felhasználója közül egy újonc gyorsan felhívja magára a figyelmet: Belle, a gyönyörű énekesnő, akinek csábító dallamai lassan meghódítják a tömegek szívét. De ezen a téren, ahol mindenki egy avatar mögé bújik, kíváncsiság támad, hogy ki is valójában a titokzatos lány.

Suzu Naito - egy félénk vidéki lány - a múltbéli traumát követően nem tud többé énekelni, minden erőfeszítése összeomlást és betegséget eredményez. Amikor azonban Suzu csatlakozik az U-hoz, ismét képes lesz kivetíteni a hangját. A Belle álnév alatt éneke hamarosan vírusszerűen terjed, és egyszerre kap szeretetet és gyűlöletet. Eközben pletykák terjednek egy kaotikus szörnyetegről az U-ban, akit csak A Sárkány néven ismernek. Egy véletlen találkozás után a koncertje során Belle rájön, hogy nem is olyan gonosz, mint ahogy a történetek sugallják. Most mind online, mind a való világban Suzu-nak szembe kell néznie az identitás, a hírnév és a szív megnyílásának küzdelmeivel.

MEGTEKINTÉS: 2,617
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2021-07-16
STÚDIÓ: Studio Chizu
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: AnimeGunSub
FELTÖLTVE: 2023-04-28 16:29:22
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.