Wellber no Monogatari: Sisters of Wellber

Wellber Story: Sisters of Wellber

Történetünk kezdete előtt tíz évvel hatalmas háború dúlt a két ország, Wellber és Sangatras között. A vérontások sorozata után béke és nyugalom tért vissza az országokba, azonban ez sosem tarthat örökké. A további háborúk megelőzése végett Wellber királya elhatározta, hogy lányát, Rita Sior-t hozzáadja Sangatras hercegéhez, Guernia Han-hoz. Ezzel párhuzamosan megismerkedhetünk másik főszereplőnkkel, Tina Lota-val, aki egy nagyon ravasz tolvaj, és ennek tetejébe még csinos is.^^ Tina "bajtársa" egy kis zöld tündér, Sherry.

Tolvajunk szokásához híven rabolni készül, de most magát a királyi palotát vette célba. Benyitván az egyik hálószobába, meglátja Sangatras hercegét összerogyni. Ezután Rita hercegnőt, miközben kezében tőrt tart és a herceg vérével van beborítva az egész teste. Erre - érthető módon - Tina elsikítja magát, mirefel az őrök berontanak az ajtón, beleértve Galahad Eiger-t, aki a herceg fő testőre és gyermekkori barátja is egyben. A lányok az ablakon át távoznak, majd belezuhannak a palota alatti folyóba. Ezek után Sangatras hadat üzen Wellber királyának, így hát nem sok remény marad a háború megelőzésére. Azonban másnap Weiss, a királyság egyik főkapitánya egy tekerccsel keresi fel a lányokat, melynek tizennégy napon belül el kell jutnia Rita hercegnővel együtt Greedomba, hogy ne ismétlődjön meg a tíz évvel ezelőtti vérontás. A súlyosan megsérült herceg hű testőre, Galahad a hercegnő nyomába ered, hogy bosszút álljon. Első alkalommal sikerül megmenekülniük, hála Girano du Bulgerock Grófnak, aki a világ egyetlen Ai tankja, és emellett még beszél is.^^

MEGTEKINTÉS: 640
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-04-04
STÚDIÓ: Trans Arts
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: lindy116
FELTÖLTVE: 2023-04-29 10:40:04
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.