Heroine Tarumono! Kiraware Heroine to Naisho no Oshigoto

Heroines Run the Show: The Unpopular Girl and the Secret Task

A középiskolát frissen elvégző, energikus 15 éves Hiyori Suzumi a tengerparti szülővárosából Tokióba költözik, hogy álmát kergesse, és atlétikai futó legyen. Sajnos, amint elkezdődik az első középiskolai éve, egy küszöbön álló problémával szembesül, ami végül arra készteti, hogy részmunkaidős munkát keressen, hogy fedezze a megélhetési költségeket.

Miután számtalan lehetséges munkahelyet átnézett, Hiyori rábukkan egy olyan hirdetésre, ahol rendezvényszervezőt keresnek, ahová minden esély ellenére felvételt nyer. Kiderül, hogy a LIPxLIP, egy feltörekvő férfi bálványcsoport, a Yuujirou Someya és Aizou Shibasaki alkotta LIPxLIP - akik véletlenül mindketten az osztálytársai - betanított menedzsereként fog dolgozni. A sokkoló felfedezés ellenére Hiyori elhatározza, hogy mindent megtesz a tanulmányai, az ambíciói, és ami a legfontosabb, a LIPxLIP kísérőjeként betöltött szerepe között.

MEGTEKINTÉS: 7,605
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-04-07
STÚDIÓ: Lay-duce
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Nanashi
FELTÖLTVE: 2023-04-29 12:46:55
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.