Golgo 13 (TV)

Golgo 13

A Golgo 13 nem az igazi neve. De ugyanígy nem az a Duke Togo, Tadashi Togo, vagy bármelyik álneve, amit használ. A titokzatos ember, akiről még a világ legjelentősebb hírszerző szervei sem tudják megállapítani, hogy valójában kicsoda Golgo, vagy hogy honnan jött. Abban azonban mindenki egyetért, hogy képességei legendásak.

Egy egyedi M16-ossal felfegyverkezve Golgo bármilyen munkát hajlandó elvállalni bármelyik ügynökségnek, az FBI-tól a KGB-ig. Minden megbízást teljesített, amit valaha elvállalt, és bárkinek hajlandó dolgozni, aki meg tudja fizetni az árát. Egyszerre a legnagyobb fegyver és a legnagyobb fenyegetés bármely nemzet számára; senki sincs biztonságban, ha egyszer Golgo célkeresztjébe kerül.

MEGTEKINTÉS: 265
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-04-12
STÚDIÓ: The Answer Studio
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 50/50
FORDÍTÓ: LazarusXd
FELTÖLTVE: 2023-04-29 12:55:49
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.