Rokudou no Onna-tachi

Rokudo's Bad Girls

Tousuke Rokudou elsőéves az Aomori Gimnáziumban, egy bűnözőkkel teli iskolában. Az osztálytársai gyakran piszkálják, mert nem tud megfelelni a viselkedésüknek, az egyetlen kivétel a két jó barátja, akik szintén társadalmi kitaszítottak. Frusztráltak a velük való bánásmód miatt, és mindhárman azt kívánják, bárcsak felállhatnának, és követelhetnék álmaik vidám, békés iskolai életét.

Tousuke élete azonban drasztikus fordulatot vesz, amikor egy csomagot kap néhai nagyapjától, amely családi örökségüket tartalmazza, egy tekercset, amely állítólag olyan erővel rendelkezik, amely megmentheti őt a közelgő veszélytől. Amikor a tekercset a kezébe veszi, hirtelen ragyogás támad, ami egy furcsa jelet hagy Tousuke homlokán.

Tousuke azt hiszi, hogy megkapta az eszközt, amivel megszabadíthatja magát és barátait a mindennapi bánásmódtól, ám megdöbbenve tapasztalja, hogy a hatása messze más, mint amit elképzelt. Bár a zaklatása folytatódik, rájön, hogy a tekercsből származó jel bűbájként hat, és rabul ejti a bűnöző lányok szívét - különösen Ranna Himawariét, aki a legerősebb mind közül.

MEGTEKINTÉS: 21,775
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-04-08
STÚDIÓ: Satelight
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: MahouFanSub
FELTÖLTVE: 2023-04-29 12:57:21
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-07-12 10:44:36

Üdv! 11. és a 12. rész ugyan az!

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.