Boku no Kanojo ga Majimesugiru Sho-bitch na Ken

My Girlfriend is Shobitch

Haruka Shinozaki már a gimnázium első éve óta érdeklődik az osztály képviselője, Akiho Kousaka iránt. A lány vonzó, jól sportol, és minden szempontból mintatanuló. Mivel idén egy osztályba járnak, Shinozaki úgy dönt, hogy bevallja az érzéseit - és legnagyobb megdöbbenésére Kousaka beleegyezik, hogy a barátnője legyen!

Azonban rájön, hogy Kousaka kicsit furcsább, mint elsőre gondolta: ez a látszólag tökéletes lány még sosem volt kapcsolatban. De bár tapasztalatlan, megfogadja, hogy mindenben a Shinozaki kedvében fog járni... például megtanulja a többféle szexpózt vagy a fétiseit. Shinozaki próbálja biztosítani arról, hogy az ilyen témák tanulmányozására nincs szükség, de Kousaka annak szenteli magát, hogy többféleképpen is boldoggá tegye a férfit.

MEGTEKINTÉS: 23,026
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-10-12
STÚDIÓ: Diomedéa
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: Guddo-FanSub
FELTÖLTVE: 2023-04-29 21:19:51
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.