Soul Eater NOT!

A történet azzal kezdődik, hogy Cugumi lába egy kisebb incidens után fegyverré változik. Az eset után hamar Halál városban találja magát a többi elsőévessel együtt, többek közt Tatane-val és Anya-val. Az első napon máris megismerhetik az Akadémia hangulatát és felbukkan pár rég látott arc is: Soul Eater, Maka Albarn, Black Star (aki egyből autogramot kínál hatalmasságát hirdetve) és Nakacukaszi Cubakival (a Thomson nővérek, Liz és Patty, Kiddel együtt csak később hozzák a formájukat). Az Akadémia diákjaiként vágnak bele egy új kezdetbe és gyűjtenek tapasztalatokat diákokként és bajtárssakként is. Hármójuk barátokká kovácsolódását mutatja be az anime, miközben az iskolai élet zajlik: rendezvények, vásárok, küzdelmek. A háttérben egy boszorkány mesterkedését is megfigyelhetjük, hisz Soul Eater-hangulatot csak boszorkány ármánykodással és küzdelemmel lehet igazán Soul Eateres-sé tenni. A történetben kicsit jobban megismerjük a régi szereplőket és fény derül Sid Barett tanár úr halálának körülményeire is.

MEGTEKINTÉS: 3,847
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-04-09
STÚDIÓ: Bones
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: NamiDa Fansub
FELTÖLTVE: 2023-04-30 15:29:31
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.