Hitoribocchi no Marumaru Seikatsu

Hitori Bocchi extrém szociális szorongással kűzd és most kezdi a középiskolai tanulmányait. Nem túl jó az emberekkel, ha hozzá kell szólnia valakihez, akkor gyakran begörcsöl a lába, rájön a rókázhatnék, képtelen menekülő reflexek jönnek rá. Ennek ellenére megpróbál összebarátkozni az osztályának minden tagjával, mivel gyerekkori (egyetlen) barátjával, Kai-channal, ígéretet tettek egymásnak. Amíg Bocchi nem szerez barátokat, addig Kai-chan megszakítja vele a kapcsolatot, hogy ezzel is ösztönözze Bocchit. Szívmelengető anime, tele lehetetlennél lehetetlenebb helyzetekkel.

MEGTEKINTÉS: 1,417
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2019-04-06
STÚDIÓ: C2C
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Hanazakari Fansub & szana
FELTÖLTVE: 2023-04-30 22:57:24
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.