Crystal Blaze

Glass Maiden

Van egy város, ahol azok az emberek verődnek össze, akik a múltjuk elől menekülnek, menedéket keresnek, vagy nem tudnak máshova menni: ez Rags Town, avagy mások szerint aljanépség városa! Itt játszódik a történet egy nő körül megfűszerezve titkokkal, rejtéllyel, akcióval...

Shu egy magánnyomozó, aki öccsével és két lánnyal egy magánnyomozóirodát működtet. Azt a feladatot kapja, hogy az árut el kell hogy vigye Porilin megbízásából, aki Rag város úgymond főnöke. Csakhogy az áru egy nő, aki mint kiderül, elég rossz fizikai állapotban van valami különös oknál fogva. Így egy kis lövöldözés, kocsis üldözés után úgy döntenek, hogy a nő Shu védelme alatt marad, amíg ki nem derül, mibe is keveredtek. A nő, akit később Sara-nak neveznek el, nem emlékszik semmire, és mint ahogy lehet tudni, valami különös oknál fogva beteg. A későbbiekben derül ki, hogy biológiai fegyverként akarták használni, és emiatt kísérleteztek rajta, és más fiatal nőkön is.

MEGTEKINTÉS: 419
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-04-09
STÚDIÓ: Studio Fantasia
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2023-05-01 02:45:05
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.