Magikano

Haruo Yoshikawa valószínűleg sikerrel indulhatna a világ legátlagosabb középiskolása címért. Nem túlzottan ért semmihez, de nem is feltűnően ostoba. Nem túl jóképű, de nem is ronda. Egy nap az iskolába menet egy furcsa lányt vesz észre, aki őt bámulja az út túloldaláról. Eddig okés is volna a dolog, ám miközben aktívan hesszelik egymást, a lány egy szélroham közepette eltűnik. Haruo teljesen biztos benne, hogy a lány szellem, egészen addig, amíg be nem ér a suliba és ki nem derül, hogy a lány az új osztálytársa, s úgy tűnik, hogy a fiúnak már a látványától is idegrohamot kap. (Ez gyorsan megváltozik. :))

Az új osztálytársnőt Ayumi Mamiya-nak híják, s nem mellékesen egy boszorkány, akit ráadásul halálos átok sújt, mely alól csak Haruo tudja őt felszabadítani. A dolog elég necces, ugyanis Haruo-nak olyan szinten nincs köze a mágiához, hogy még csak nem is hisz benne. Nincs más hátra tehát, mint megpróbálni felébreszteni Haruo rejtett energiáit, minden létező női praktikával :). Ezt elősegítendő, Ayumi beköltözik Haruo házába, mint szolgálólány.

MEGTEKINTÉS: 1,148
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2006-01-01
STÚDIÓ: Tokyo Kids
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Pitbull
FELTÖLTVE: 2023-05-01 11:29:32
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.