Legend of Basara

A történet a 21. század után pár száz évvel kezdődik egy kis falucskában egy sivatagos helyen, ahol nincs semmi technika, mert valami történt a 21. században és ezek elpusztultak.

Szóval itt kezdődnek az események egy ikerpár születésével, egy fiúval, Tatarával és egy lánnyal, Sarasával és egy próféciával, mely megjövendöli, hogy a fiú megmenti a nemzetüket a Vörös királytól....

Ám egy nap betör a király hadserege és megölik Tatarát és szinte az egész családját. De a lány és az anyukája életben maradnak, és hogy az emberek hite ne gyengüljön, mert meghalt a megváltó, ezért Sarasa átveszi Tatara helyét és így kezdődik el a kalandozása és a Vörös király elleni bosszúja.

Az eleje elég unalmas úgy a 2. részig, de utána már érdekessé és izgalmassá válik. A zenéje tűrhető, néhol jó. A grafikája pedig egy kicsit régi, de csak hozzá kell szokni és máris jobb :D

Szóval szerintem nézhető és jó kis anime. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a kalandos és néhol drámai és akciódús animéket.

MEGTEKINTÉS: 1,784
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1998-04-03
STÚDIÓ: KSS
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2023-05-01 11:47:03
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.