Kaijin Kaihatsu-bu no Kuroitsu-san

Miss Kuroitsu from the Monster Development Department

Kívülről nézve az Agastia egy szórakoztatásra szakosodott cég, amely az általa üzemeltetett vidámparkról ismert. Az ilyen külső mögött azonban egy monumentális titok rejtőzik: az Agastia egyike a különböző, magasan fejlett gonosz szervezeteknek, amelyek célja a világuralom. Valódi természete ellenére a cég olyan csábításokkal büszkélkedhet, amelyek miatt érdemes elviselni a munkakörnyezetet. Nagyszerű vezetője, Akashic vezetésével az Agastia az utóbbi időben élen jár társai közös céljának elérésében.

Az Agastia szörnyfejlesztő részlegénél dolgozó Touka Kuroitsu kutató, aki főleg terepmunkát végez, a feljebbvalói különcködései miatt. Kuroitsu mindennapi munkái közé tartozik még a hirtelen prezentációk és javaslatok tartása, a szörnytervezéssel kapcsolatos nevetséges elvárások teljesítése, és az említett szörnyek elkísérése, hogy elkerülhetetlenül szembesüljenek az Agastia ellenségei által elszenvedett vereséggel. Mindazonáltal semmi sem akadályozza meg Kuroitsut abban, hogy a legjobbat hozza ki magából, ha ez azt jelenti, hogy megkapja a vágyott előléptetést!

MEGTEKINTÉS: 1,569
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-01-09
STÚDIÓ: Quad
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeGun Sub
FELTÖLTVE: 2023-05-02 19:49:02
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.