Yeon-ae Halujeon

A Day Before Us

Amikor Ha Eun menedéket keres egy hirtelen lezúduló eső elől, összefut valakivel, akit felismer az osztálytársaként. Üdvözli, de a férfi rideg vállat von, és a szűkszavú válaszai miatt nem próbál beszélgetni vele. Amikor a Ha Eun fölött lévő napellenző szétszakad, a lány a fiú esernyője alá húzódik, és véletlenül megöleli őt. Ha Eun szégyenkezve és még mindig bosszúsan bocsánatot kér, miközben a fiú felszáll a buszára.

A szerencse úgy hozza, hogy újra találkoznak, amikor Ha Eun egyetemi barátja, Yeo Reum meghívja mindkettőjüket vacsorára. Az osztálytárs Yeon Woo néven mutatkozik be, és kiderül, hogy Yeo Reum gyerekkori barátja. Néhány ital után Yeo Reum egy másik barátja hazakíséri őt, így Ha Eun és Yeon Woo egyedül maradnak. Ők ketten egy intim, szavak nélküli pillanatot élnek át. Vajon ez lesz az első a sok közül?

MEGTEKINTÉS: 8,031
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-01-12
STÚDIÓ: LICO
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: Little Mee
FELTÖLTVE: 2023-05-03 00:37:23
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.