Hori-san to Miyamura-kun

Mindenkiben van egy olyan oldal, amelyet lehetőleg még a közeli barátok előtt is rejtegetnek. Az okos és népszerű Kyouko Hori esetében ez az a tény, hogy szülei elfoglalt munkarendje miatt neki kell elvégeznie a házimunkát és gondoskodnia kisöccséről, Soutáról. A szelíd Izumi Miyamura számára, akit mindenki otakunak tart, a kilenc rejtett piercingje és a nagy testtetoválása.

Mi történik tehát, amikor véletlenül felfedezik egymás rejtett oldalát? Olyan részeket osztanak meg magukból, amelyeket senki mással nem tudnának, így hamarosan erős baráti kötelékek kezdenek kialakulni Miyamura és Hori, valamint a körülöttük élők között. Ahogy rejtett személyiségük kezd feloldódni, lassan megtanulják, hogyan nyíljanak meg mások előtt.

MEGTEKINTÉS: 4,874
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-09-26
STÚDIÓ: Gonzo
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 6/6
FORDÍTÓ: Dark-Subs & HaMiTeam
FELTÖLTVE: 2023-05-03 19:20:38
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.