A száz, a Földről származó erős organizmusok tulajdonságaival genetikailag feljavított férfiból és nőből álló I. melléklet csapatot azzal a küldetéssel küldték a Marsra, hogy megtalálják az idegen motorvírus okát, és segítsenek meggyógyítani az emberiséget - ezzel kezdetét veszi a legénység harca a túlélésért.">

Terra Formars

Terraformars

A 21. században az emberiség megpróbálta kolonizálni a Marsot, és két olyan fajt küldött a bolygóra, amelyek képesek voltak elviselni a bolygó zord környezetét - algákat és csótányokat -, hogy terraformálják azt. Nem számítottak azonban a fajok figyelemre méltó alkalmazkodóképességére. Most, a 26. században egy halálos betegség, az Alien Engine Virus nevű vírus érkezett a Földre, és a gyógymódot vélhetően csak a Marson lehet megtalálni. A probléma az, hogy a Marsot a jelenben "Terraformarok" néven ismert lények lepik el, hihetetlenül erős és intelligens humanoid csótányok, amelyek az eredetileg a bolygóra küldöttekből mutálódtak.

A száz, a Földről származó erős organizmusok tulajdonságaival genetikailag feljavított férfiból és nőből álló I. melléklet csapatot azzal a küldetéssel küldték a Marsra, hogy megtalálják az idegen motorvírus okát, és segítsenek meggyógyítani az emberiséget - ezzel kezdetét veszi a legénység harca a túlélésért.

MEGTEKINTÉS: 7,901
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-09-27
STÚDIÓ: LIDENFILMS
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Anime Hunter
FELTÖLTVE: 2023-05-04 21:05:18
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.