Mayoi Neko Overrun!

Stray Cats Overrun!

Takumi Tsuzuki egy középiskolás diák, aki ingyenesen jár az Umenomori Magánakadémiára Fumino Serizawa mellett, gyermekkori barátja mellett, aki mindig az ellenkezőjét mondja annak, amit érez. Ideje nagy részét az iskolában tölti, hogy kivédje Chise Umenomorit, az igazgatótanács elnökének unokáját és egy elkényeztetett hercegnőt, aki állandóan különc hobbijaiba köti. Iskola után a "Kóbor macskák" cukrászdába megy dolgozni, egy cukrászdába, amelyet örökbefogadó nővére, Otome Tsuzuki vezet, amíg el nem jön aludni. Ez az átlagos napi rutin és Takumi élete.

Mayoi Neko Overrun egy másik átlagosnak tűnő napot követ Takumi életében. Mivel nővére távol van a bolttól, és elment megmenteni valakit, aki segítségre szorul, Fumino magára vállalja, hogy felébressze őt, nehogy elkéssen a szokásos közös sétájukról az iskolába, és egy pillantást vethessen rá. kék-fehér csíkos bugyi közben. Milyen szép módja annak, hogy kezdje a napot.

Amikor Otome hazatér, magával hoz egy Nozomi Kiriya nevű lányt, akinek a haja és a modora egy nagy macskáéhoz hasonlít. Kiderül, hogy ő egy szökés, akit Otome nem tud nem fogadni. Takumi hétköznapjai csodálatos káoszba fordulnak, miközben megpróbálja megfejteni, ki ez a titokzatos szépség, és mi elől menekül...

MEGTEKINTÉS: 4,417
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-04-06
STÚDIÓ: AIC
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Naruto-Senin
FELTÖLTVE: 2023-05-04 21:44:51
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.