Rail Wars!

A Rail Wars! egy alternatív univerzumban játszódik, ahol a japán kormány továbbra is a japán vasúti rendszereket irányítja. A kormány vezetése által biztosított stabilitás miatt a vasúti rendszer virágzásnak indul.

Naoto Takayama arra törekszik, hogy a Japán Nemzeti Vasutak alkalmazottja legyen, mert így kényelmes életet élhet. Ennek érdekében belép annak képzési programjába, ahol a tanulóknak be kell bizonyítaniuk a vonatokkal kapcsolatos tudásukat, valamint azt, hogy készen állnak minden felmerülő kihívásra.

Ez idő alatt olyan más tanulókkal találkozik, mint az atlétikailag tehetséges Aoi Sakura, az állandóan éhes Sho Iwaizumi és az emberi enciklopédia Haruka Komi. Együtt fognak azon dolgozni, hogy túléljék a gyakornoki időszakot, miközben pénztárcarablókkal, bombafenyegetésekkel és a vasúti rendszert privatizálni akaró szélsőséges "RJ" csoport fenyegető kísértetével kell megküzdeniük.

MEGTEKINTÉS: 4,147
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-07-04
STÚDIÓ: Passione
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Anime Raptors
FELTÖLTVE: 2023-05-04 22:18:32
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.