Gyermekként Kirill Vrubel átlagos rendőr arról fantáziált, hogy hős lesz, aki megmenti az iskoláját egy véletlenszerű terrortámadástól. Az esélye, hogy hős legyen, akkor érkezik el, amikor a főbérlője megzsarolja, hogy keresse meg az elveszett macskáját. Miután megérkezik, és elalszik egy elhagyatott raktárépületben, Kirill egy túszejtés közepén találja magát, amelyben egy Anthem-felhasználó vesz részt. A SEVEN-O nyomozójával, Douglas "Doug" Bilingammel, Kirill elnyeri helyét a SEVEN-O legújabb tagjaként. Most, e titkos szervezet segítségével végre megvalósíthatja álmát, hogy hős legyen.">

Double Decker! Doug & Kirill

Az egykor békés Lisvalletta városállamot egy veszélyes új drog, az Anthem támadta meg. A drog mellékhatásai lehetővé teszik, hogy a használó a Túlhajtás állapotába kerüljön, ahol emberfeletti képességekkel rendelkező, szupererős bestiákká mutálódnak. Mivel a rendőrség nem képes megállítani ezt az új fenyegetést, a felelősség a SEVEN-O különleges bűnügyi nyomozóegységre hárul. E munka veszélyeinek ellensúlyozására a nyomozók a szabadalmaztatott "Double Decker" rendszerben dolgoznak, amely megköveteli tőlük, hogy "buddy cop" párokban dolgozzanak.

Gyermekként Kirill Vrubel átlagos rendőr arról fantáziált, hogy hős lesz, aki megmenti az iskoláját egy véletlenszerű terrortámadástól. Az esélye, hogy hős legyen, akkor érkezik el, amikor a főbérlője megzsarolja, hogy keresse meg az elveszett macskáját. Miután megérkezik, és elalszik egy elhagyatott raktárépületben, Kirill egy túszejtés közepén találja magát, amelyben egy Anthem-felhasználó vesz részt. A SEVEN-O nyomozójával, Douglas "Doug" Bilingammel, Kirill elnyeri helyét a SEVEN-O legújabb tagjaként. Most, e titkos szervezet segítségével végre megvalósíthatja álmát, hogy hős legyen.

MEGTEKINTÉS: 508
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-09-30
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: DD Fansub
FELTÖLTVE: 2023-05-04 22:21:04
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.