Monochrome Factor

A történet középpontjában a középiskolás Akira Nikaido áll, egy tipikus lazsáló, aki átlagos életet él. Egészen addig, amíg nem találkozik a titokzatos Shirogane-val, egy férfival, aki hirtelen megjelenik, és azt mondja neki, hogy közös a sorsuk. Amikor Akira ezt hallja, megdöbben, és egy szavát sem hiszi el. Aya, Akira barátnője egy este elfelejt valamit az iskolában, és megkéri Akirát, hogy segítsen neki és keresse meg. Aki beleegyezik, és miközben ott van, megtámadja egy árnyékszörny. Shirogane meggyőzi őt arról, hogy az emberek és az árnyékvilág közötti egyensúly megbomlott, és hogy Akirának "shinné" - az árnyékvilág teremtményévé - kell válnia, hogy segítsen helyreállítani az egyensúlyt. Az anime shonen-ai témákat tartalmaz, amelyek a mangából teljesen hiányoznak.

MEGTEKINTÉS: 8,251
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-04-08
STÚDIÓ: ACGT
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: Tsuki_no_Tenshi
FELTÖLTVE: 2023-05-04 22:37:34
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.