Kowarekake no Orgel (Movie)

2039-ben a segéd-androidok általános célú elektronikaként széles körben elterjedtek.

Keiichiro egy közlekedési balesetben elvesztette családját, és visszavonult a zenekarától. Egy nap egy szeméttelepen talál egy régi androidmodellt. Hazaviszi, de miután elvitte egy javítóműhelybe, azt mondták neki, hogy nem lehet megjavítani, ezért azt tervezte, hogy kidobja, de másnap megtalálja, amint reggelit készít neki. Így kezdődnek egy emlékezet nélküli android és egy álom nélküli fiú nyári napjai.

A Kowarekake no Orgel eredetileg egy független animáció volt, amely OVA-ként jelent meg. Később kapott egy mozis kiadást, amely kicsit más és hosszabb az eredetitől.

MEGTEKINTÉS: 193
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2010-09-11
STÚDIÓ: Actas
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 0+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Tsuki_no_Tenshi
FELTÖLTVE: 2023-05-04 22:44:15
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.