Tokyo Mew Mew

Mew Mew Power

Ichigo Momomiya arra számított, hogy a szerelmével, Masaya Aoyamával való randevúja romantikusabb véget ér, mint az, hogy elalszik, miután látomása szerint egy macska hatol be a testébe. A dolgok még furcsábbá válnak, amikor másnap a lány macskaszerű viselkedésmódokat kezd mutatni, mint például a hal iránti erős sóvárgás. Amikor Masayát megtámadja egy szörny, rájön, hogy képes átváltozni a macskafülű varázslánnyá, Mew Ichigóvá.

Miután megmenti Masayát, két kutató, Ryou Shirogane és Keiichiro Akasaka közeledik hozzá, és felfedik, hogy Iriomote macska DNS-t fecskendeztek bele, hogy létrehozzanak egy varázslólányt, aki megmentheti a világot az idegenektől. Ichigo feladata, hogy megküzdjön ezekkel a szörnyekkel, de a világ megmentése túl soknak bizonyul ahhoz, hogy Ichigo egyedül megbirkózzon vele. Szerencsére megtudja, hogy van még négy másik hozzá hasonló lány, és most Ichigónak gyorsan meg kell találnia őket, mielőtt az idegenek teljesen elfoglalják a bolygót.

MEGTEKINTÉS: 2,151
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2002-04-06
STÚDIÓ: Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 52/52
FORDÍTÓ: Tsuki_no_Tenshi
FELTÖLTVE: 2023-05-04 23:01:15
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.