Maji de Watashi ni Koi Shinasai!

Majikoi: Oh! Samurai Girls

A szamurájok nagyon fontos részét képezik Japán történelmének, és az, hogy valamilyen módon rokonságban áll velük, valószínűleg az egyik leginspirálóbb dolog, amit egy fiatal középiskolás remélhet.

Kawakami városa közismert arról, hogy sok szamuráj felmenője van a lakosai között, és általában a harci szellem, a hűség és a munka iránti elkötelezettség légköre veszi körül. A Maji de Watashi ni Koi Shinasai! című filmben a Kawakami Akadémia diákjai nap mint nap használják ezt a tudást, akár vizsgákra készülnek, akár sportversenyeken vesznek részt, akár arra ügyelnek, hogy nagyon vigyázzanak a hagyományaikra. Yamato Naoe egy ilyen diák, és hat legközelebbi barátja (három fiú és három lány) a barátság, a rivalizálás és a motiváció tökéletes csapatát alkotja. Azonban még a szamurájoknak is vannak gyengeségeik.

Bár csoportjuk egyensúlya és hosszú barátsága sokáig zavartalan volt, amikor két új lány belép a csapatba, a dolgok sokkal érdekesebbé válnak. Nemcsak azt kell fenntartaniuk, amit ők a szamurájok hagyományának gondolnak, hanem most már sok "zavaró tényezővel" is meg kell ezt tenniük.

MEGTEKINTÉS: 13,010
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-10-02
STÚDIÓ: Lerche
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2023-05-05 12:42:39
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.