Berserk (2016)

Most, hogy halálra van bélyegezve, és halála napjáig démonok fogják üldözni, Guts útnak indul, hogy dacoljon ezzel a szörnyű sorssal, miközben vadállatok hullámai üldözik őt könyörtelenül. Határozottságát megacélozva felkapja a Sárkányölő szörnyeteg pengéjét, és bosszút esküszik a felelősökön, levadászva azt az embert, akire egykor felnézett, és akit barátjának tekintett.

Útközben találkozik néhány valószínűtlen szövetségessel, például egy Puck nevű kis elftel és Isidróval, egy fiatal tolvajjal, aki az egykori zsoldostól akarja megtanulni a kardforgatást. Ahogy a szedett-vedett csapat lassan összeáll, miután úgy döntöttek, hogy csatlakoznak Guts küldetéséhez, hihetetlen veszélyekkel kell szembenézniük, amilyeneket még soha nem tapasztaltak.

MEGTEKINTÉS: 63,020
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-07-01
STÚDIÓ: Millepensee
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Animeaddicts & Uraharashop
FELTÖLTVE: 2023-05-06 13:26:37
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-03-21 20:07:58

Ebben az évadban szerepel Casca?

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.