Berserk 2.Évad (2017)

Berserk: Season II

A démonok mára mindennapossá váltak a káoszba süllyedt Midland királyságában. A kardforgató Guts még mindig nem tud sokáig egy helyen maradni démoni bélyege miatt. Mindig is meg tudta védeni magát, amikor egyedül volt, de most még nagyobb kihívást jelent számára, hogy meg kell védenie Casca egykori parancsnokot, aki már csak egykori énjének a héja, és nem emlékszik rá, és nem is bízik benne. A démonok állandó fenyegetése miatt egy perc nyugtuk sincs, és szükségük van egy helyre, ahol Casca biztonságban van, amíg nem találják meg a módját, hogyan gyógyítsák meg. Tünde szövetségesük, Puck mesél Elfhelm misztikus földjéről, amely állítólag biztonságos menedék a démonok elől, akik pusztítanak a földeken. Fáradtan és csak homályos reménységgel küzdenek tovább, hogy találjanak egy helyet, ahol élhetnek - és még meg kell találniuk azokat, akik felelősek az őrületért, amit kénytelenek elviselni.

MEGTEKINTÉS: 53,069
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-04-07
STÚDIÓ: Millepensee
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Animeaddicts & Uraharashop
FELTÖLTVE: 2023-05-06 16:11:45
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.