Gyorsan előre öt évet: a szuperemberekkel szembeni rosszallás és ellenszenv már mindennapos Tokióban. A kormányzati korrupciótól és az igazságosságról alkotott ellentétes elképzelésektől kezdve a szuperemberek jogainak erkölcsiségéig az emberek és a természetfeletti kisebbség közötti kapcsolat bizonytalanul egyensúlyoz egy olyan világban, amelyet a nyugtalanság és a nyugtalanság suttogása jár át. Rejtélyes körülmények között Jirou elárulta az ügynökséget, és most szökevényként menekül. Miközben Shinjuku esős sikátoraiban ólálkodik, ugyanazok a szuperemberek üldözik, akiket egykor ő maga toborzott.">

Concrete Revolutio: Choujin Gensou

Concrete Revolutio

A Shinka-korszak 41. évének egy napsütéses júliusi napján Jirou Hitoyoshit azzal bízzák meg, hogy titokban hallgasson ki egy titkos találkozót egy vezető kormányzati tudós és egy ipari kém között. Álcája azonban lelepleződik, és a kémről kiderül, hogy egy álruhás idegen. A kialakult káosz közepette Jirou segítségül hívja a kávézó pincérnőjét és varázslólányát, Kikko Hoshinót, aki egyike a sok "szuperembernek", akik elvegyülnek a társadalomban, és titokban megvédik az emberiséget a földönkívüli fenyegetésektől. A Szuper Népességkutató Laboratórium nevű kormányzati ügynökség tagjaként Jirou kettős feladatot lát el: meg kell védenie az emberiséget védő szuperembereket, és meg kell szabadulnia azoktól, akiket túl veszélyesnek tartanak az élethez. Mivel méltó szövetségesnek bizonyult, Kikko meghívást kap, hogy csatlakozzon az ügynökséghez, mint annak legújabb újonca.

Gyorsan előre öt évet: a szuperemberekkel szembeni rosszallás és ellenszenv már mindennapos Tokióban. A kormányzati korrupciótól és az igazságosságról alkotott ellentétes elképzelésektől kezdve a szuperemberek jogainak erkölcsiségéig az emberek és a természetfeletti kisebbség közötti kapcsolat bizonytalanul egyensúlyoz egy olyan világban, amelyet a nyugtalanság és a nyugtalanság suttogása jár át. Rejtélyes körülmények között Jirou elárulta az ügynökséget, és most szökevényként menekül. Miközben Shinjuku esős sikátoraiban ólálkodik, ugyanazok a szuperemberek üldözik, akiket egykor ő maga toborzott.

MEGTEKINTÉS: 1,021
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-10-04
STÚDIÓ: Bones
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: TamDanSubs
FELTÖLTVE: 2023-05-06 18:07:22
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.