Hanayamata

Sekiya Naru 14 éves, visszahúzódó lány, akivel nem sok minden történik. Eljár a suliba, a legjobb barátnőjével Yaya-channal szórakozik, tanul, de fogalma sincs mihez kéne kezdenie az életével. Yaya-chan zenél, és mindenki másnak a környezetében van hobbija vagy életcélja, aminek komolyan odaszentelik magukat. Egy este azonban mindent megváltoztat, mikor a hazafelé vezető úton tündérrel találkozik. Egy szőke hajú szépség táncol előtte a holdfényes éjszakában, mint egy megelevenedett látomás. Másnap aztán viszontlátja ezt a tündért az iskolában. Mint kiderül a lány, Hana-chan egy Japánt imádó külföldi cserediák, akinek minden vágya yosakoit táncolni, amihez társakat keres. Narunak persze először esze ágában sincs csatlakozni hozzá, de Hana-chan kitartása és lelkesedése a tánc iránt végül is meggyőzi, hogy segítsen neki. Így alakul, hogy a két lány közös erővel kezd küzdeni Hana-chan álmáért, amihez hamarosan társakat is kapnak.

MEGTEKINTÉS: 686
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-07-08
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Anime Sekai Team
FELTÖLTVE: 2023-05-06 18:10:53
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.