Blood Lad

A Blood Lad Staz Charlie Blood történetét mutatja be, egy vámpírét a szürreális "Démon Világból", aki szakít az ősei hagyományával és vér helyett, inkább az animékre és mangákra gerjed. Egy nap álmai valóra válnak, amikor egy áltagos japán lány véletlenül a Démon Világba kerül egy portálon keresztül. A kettőjük találkozását egy démon támadása zárja rövidre. Míg Staz azon van, hogy megállítsa az ellenségét, egy sunyi növény bezabálja, Fuyumi-t, aki emiatt szellemmé válik. Staz céljának tűzi ki, hogy a lányt visszaváltoztassa emberré. A történet során újabb szereplők bukkannak fel, mint a fél korcs vérfarkas Wolf, a térmágus Bell-chan, Mamejirou a háromszemű beszélő állatka, Staz furcsa, de nagyon okos bátyja Braz D. Blood, és testvérkomplexusos kishúga Liz T. Blood. A történet egyik szálában a Fuyumi-t próbálják ismét emberré varázsolni, a másik szálában pedig Bell-chan nyomoz, hogy ki lopta el a térmágiáját, amivel Fuyumi a Démon Világba került. Az anime véleményem szerint jól kombinálja a vicces és akció jelenteket, megfelelő sebességgel mutatja be a szereplőket és a főszereplők múltját is. Kellemes kis akció-krimit kaphat a néző, ahol persze enyhén ecchi-s jelentekkel van fűszerezve a képi világ. Az otaku vámpír főszereplő miatt, néhol egyéb animére való utalásba is belefuthat a néző.

MEGTEKINTÉS: 11,232
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-07-08
STÚDIÓ: Brains Base
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: Behind Fansub Team
FELTÖLTVE: 2023-05-07 00:50:11
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.