Kamichu!

Hitotsubashi Yurie átlagos gimnazista. Történetünk kezdetén, mikor az iskolások az ebédjüket eszik, Yurie bejelenti barátjának, Mitsue-channak, hogy kamisama (isten) lett belőle. Meglepő módon ezt valahogy mindenki természetesnek veszi, senkit se lep meg, hogy egyik osztálytársuk kamisama lett. Sőt. Saegusa Matsuri, a helyi szentély egyik papnője rögtön Yurie-chan legjobb barátjának kiáltja ki magát.

Yurie élete nem vesz túl nagy fordulatot eme különös esemény után, inkább csak kiegészül az isteni teendőkkel. A lány félénk, kicsit ügyetlen, és esetlen a szerelemben. Istenként is ez jellemző rá, csak megnövekedett ereje már nagyobb galibákat okoz. Ide tartozik például egy hatalmas forgószél is.

Istenné válásával persze új kötelességei is lesznek. Folyamatosan tanácsadást tart az iskola tanulóinak, fellép a szentély legtöbb rendezvényén. Vigyázza a városka szellemeit, és eljár az istenek gyűlésére.

MEGTEKINTÉS: 1,085
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2005-06-29
STÚDIÓ: Brains Base
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 0+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: ISMERETLEN
FELTÖLTVE: 2023-05-07 12:31:21
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.