Tales of Zestiria: Doushi no Yoake

Tales of Zestiria: Dawn of the Shepherd

Sorey és Mikleo kedvenc időtöltése közben - ami az ősi romok felfedezése - rábukkan egy lányra, egy ember lányra! Ez azért nagy dolog, mivel Sorey az angyalok egyik falujában él, egyedüli emberként már gyerekkora óta, ezért érzékeny az ő jelenlétükre, hallja és látja is őket, és ember nem tette be a lábát Csillagfénybe időtlen idők óta. Vénszakáll (a legidősebb angyal a faluban) haragjával szembenézve, befogadja a lányt az otthonába, hogy felépülhessen, és visszatérhessen az emberek közé. Közben kiderül, hogy az idegen a fővárosból, Ladylake-ből került ide, és hogy mindketten olvasták Az Angyalok Hagyatéka című könyvet. A lányt is a legendák hozták a romokhoz, mert már csak abban bízik, hogy eljön az Őrző (vagy "Pásztor", ha az angol fordítást vesszük alapul), és a Földön uralkodó káosznak véget vet. Egy pokolfajzat (youma) jelenik meg az egyik éjszaka, akit az angyalok sikeresen elűznek, ám mond valamit, ami később Sorey-t nem hagyja nyugodni. A lány másnap elhagyja a falut, de előtte erőt vesz magán végre, hogy bemutatkozzon: ő Alisha Diphda, Ladylake egy lovagja. Később a romoknál elejtett tőre alapján, a két barát úgy gondolja, nem csak egyszerű lovag... És itt áll össze a kép Sorey számára (is), a pokolfajzat Alisha miatt támadta meg Csillagfényt, így hát titokban a lány után készül. Persze Mikleo is vele tart, Vénszakáll búcsúüzenetével...

MEGTEKINTÉS: 1,238
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-12-30
STÚDIÓ: ufotable
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Yukihara
FELTÖLTVE: 2023-05-07 16:05:20
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.