1,061

Vampire Hunter

Night Warriors: Darkstalkers Revenge

Nyers Videó Hiány
Mindig is voltak harcok az emberek és a démonok között. De a helyzet mostanra vészjóslóan komollyá vált. A démonok ellepték az emberek világát, mióta 100 évvel ezelőtt Dimitrij Maximov, a legerősebb vámpír megpróbálta átvenni a Démonvilág uralmát, de Beliad, a démonok királyának sikerült legyőzni őt és az emberek világába taszította. Hogy kipihenhesse vereségét, elvette a napot és sötétségbe borította a Világot. De azáltal, hogy az emberek félelmükben megpróbálták megölni őt, felébreszetették 100 éves álmából. Dimitrij tervét, hogy átvegye a Démonvilág felett az uralmat, továbbra sem adta fel, és immár újult erővel ismét támadásba lendül. Eközben a Démonvilágban táncmulatságot rendeznek, hogy kérőt találjanak Morrigan Aeslead hercegnőnek. Csakhogy a hercegnő kissé unatkozik, így elindul az emberek közé, hogy egy kis izgalmat találjon. A Démonvilág Kapujában összetalálkozik Dimitrijjel, a harc természetesen elkerülhetetlen kettejük között, végre egy kis izgalom az unalmas napokban. A párharcot a semmiből előkerülő különös robotok, a Hísilek zavarják meg, akik minden a Földet szennyező életformát el akarnak pusztítani. Mindeközben megismerkedünk Feliciával, a macskadémonnal, aki élő példája annak, hogy nem minden démon rossz. Ezekben az ínséges időkben próbál segíteni az embereknek túlélni a Hísilek támadását. De ez nem is olyan egyszerű, mert ő is egy démon és az emberek félnek a démonoktól. Legyen az bármennyire is jószívű. Megismerkedünk még Donovannel, egy szerzetessel, aki vámpírvadásznak tartja magát és feltett szándéka, hogy legyőzze a Földet szennyező sötétséget. De mivel az ő vérében is ott csordogál a sötétség, állandó harcot vív önmagával és ezáltal az egész Világgal. Vele egy időben ismerkedünk meg egy csöndes, üres tekintetű kislánnyal, Anitával. Akárcsak Donovannek, az ő vérében is ott a sötétség. Kettejük között egy különös kapcsolat alakul ki.

MEGTEKINTÉS: 1,061
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1997-03-21
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Hiányos
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 0/4
FORDÍTÓ: Rudeus Grayrat
FELTÖLTVE: 2023-05-07 19:11:10
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.